daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Свет
Пребарувач
Во соработка со Најди!

ПОЧНА СУДЕЊЕТО НА АВСТРИСКИОТ МОНСТРУМ
Фрицл призна инцест, но не и убиство
САНКТ ПЕЛТЕН, 17 март (Ројтерс) - Австриецот кој направил седум деца со својата ќерка што ја чувал затворена во ќелија 24 години, вчера призна дека е виновен за инцест, но негираше дека го убил нивниот новороден син. Облечен во распар сив костум Јозе
© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор