daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Култура
Пребарувач
Во соработка со Најди!

ВЕЧЕРВА ВО МАЛА СТАНИЦА
Изложба на Адолф Борн, познат чешки илустратор за деца
Покрај илустрациите, на изложбата ќе бидат прикажувани и цртани филмови на кои работел еден од најомилените чешки ликовни уметници
МОТ во мрежа од 40 театри и фестивали од светот
ВО КИНОТЕКАТА НА МАКЕДОНИЈА
Изложба на фотографии од Иван Блажев
"Дома" е документарен фотоесеј кој го портретира животот на студенти во студентскиот дом "Стив Наумов
Ѓорѓи Јолевски со специјална награда во Русија
© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор