daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Живот
Пребарувач
Во соработка со Најди!

КРАЛИЦАТА НА РОМСКАТА ПЕСНА ПРЕД НОВО ЉУБОВНО ИСКУШЕНИЕ
Грк ја бара Есма за жена
Кралицата на ромската песна Есма Реџепова Теодосиевска е пред ново љубовно искушение - да стане грчка снаа или не. Дознаваме дека веќе подолго време во неа е вљубен познат грчки бизнисмен од шоубизнисот и дека секое нејзино гостување го користи за да
Тања и Новица ќе пеат хуманитарно за крводарителите на Пробиштип
Дуле и Коки со "Очи полни"
Ребека ќе препее песна од Џокси
Што се случува со: Игор Василев - Новоградска
"Македонски рози" популарни во Србија
Зграпчи го денот...
© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор