daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Денес    
ден: 36
ноќ: 17
Утре    
ден: 37
ноќ: 18
Задутре    
ден: 32
ноќ: 17
Кина 
Site Meter
  Година: 2   Број:595   Среда   7/3/2002
  Живот
Пребарувач
Во соработка со Најди!

Почеток и крај за Врчак

По купот награди за музичките оствараувања што ги доби пред две години, и второнаградената макфестовска "Ден по ден", дуетот со Андријана, Врчак како да исчезна од очите на јавноста. Најавуваше нови песни, па дури и албум, но од сето тоа не видовме ништо. Деновиве, сосема ненајавено, го слушаме неговиот нов авторски сингл "Почеток и крај", во продукција на Центурион. Врчак вели дека е можно песната да си го добие и своето видео издание, но за тоа потоа. До тоагш, посериозно ќе им се посвети на студиите по медицина и амбасадорската функција во УНИЦЕФ, а со музичките проекти нема да брза. (М.Џ.)

© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор