daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Калеидоскоп
Пребарувач
Во соработка со Најди!

Возачка заробена на кружен тек

БЕРЛИН - Германската сообраќајна полиција морала да интервенира со два автомобила за да спаси жена која извозела повеќе од 50 кругови околу еден кружен тек бидејќи не умеела да излезе од него.
Била потребна помош од два полициски автомобила да ја насочат возачката кон излезот откако одделни возачи и јавиле на полицијата дека една госпоѓа постојано вози во круг. Андреа Цимер (62) изјавила дека не била заробена во кружниот тек туку само сакала да го испроба својот нов автомобил и да види како реагира во кривина. Полицијата ја советувала во иднина да користи полигони специјални наменети за пробување нови автомобили.

© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор