daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Калеидоскоп
Пребарувач
Во соработка со Најди!

Златен колач со дијаманти

ФИЛИПИНИ (РОЈТЕРС) - Бизнисменот Ангелито Аранета (21) го покажува чоколадното колаче украсено со 15 африкански дијаманти и ливчиња од 24-каратно злато во својот дом во Манила.
Аранета, кој ги ангажирал вработените во својата кетеринг служба да го направат колачето, вели дека планира да го продаде за 124 илјади пезоси (2.558 долари) на мажите кои сакаат своите љубени да ги побараат за жени со подарок.

© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор