daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Калеидоскоп
Пребарувач
Во соработка со Најди!

ФОТО ВЕСТ

ЈАПОНИЈА (РОЈТЕРС) - На три фотографи се гледа "кибернетичкиот човек" ХРП-4Ц, со лик на Јапонка, како изразува лутина (лево) и изненадување (десно) на демонстрација во Цукуба, во близина на Токио. Хуманоидниот робот што има женско лице, црна коса и тежи 43 килограми, ќе дебитира на модна ревија во текот на овој месец.

© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор