daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Калеидоскоп
Пребарувач
Во соработка со Најди!

ФОТО ВЕСТ

КАМБОЏА (РОЈТЕРС) - Човек продава пржени пајаци на автобуска станица во градот Скун, источно од Пном Пен во Камбоџа. Десет пржени пајаци зачинети со лук чинат два долари. Пржениот пајак е крцкав од надворешната страна, а месото му е ладно и има вкус на ладно, лигаво пилешко месо.

© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор