daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 9   Број:2625   Вторник   3/17/2009
  Хумор
Пребарувач
Во соработка со Најди!

ВИЦЕВИ

И вика зајко на змијата:
- Змијо, извини што те заебавав дека немаш нозе.
- Ма, нема везе, јас заборавив на тоа.
- Добро, дај рака.

***

Отишла Трпана на гатачка:
- Гледам, на пат ќе ви застане некоја машка личност.
- Леле, зар пак, вчера згазив еден кога одев накај работа.

© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор