daily news paper Vest
Насловна 
Македонија 
Црна Хроника 
Свет 
Скопје 
Култура 
Ревија 
Калеидоскоп 
Живот 
Фељтон 
Прилог 
Пошта 
Хумор 
Спорт 
ФОТО 
Време 
Кина 
Site Meter
  Година: 6   Број:1698   Вторник   2/21/2006
  Живот
Пребарувач
Во соработка со Најди!

Маја Оџаклиевска на Евровизија во креација на Јасмина Дракул

Поп пејачката Маја Оџаклиевска на настапот на изборот за песна на Евровизијата ќе биде облечена во креација на нашата позната модна креаторка Јасмина Дракул, а стилист ќе и биде Среќко Ѓоргевски.
Јасмина и Среќко освен за Маја ќе се погрижат и за изгледот на нејзините присружни вокали Стево Чепишевски, Игор Шаревски и Ана од "Ар Ен Си", како и за балетското дуо "Фантастико", која ќе ја придружува Маја. Оџаклиевска ќе ја испее песната "Кој пат да изберам" од Григор Копров и Огнен Неделковски.

Фото: В.Тануровски

© ВЕСТ 2001
Секое користење на информации и фотографии од сајтот,
без дозвола на Редакција ВЕСТ е забрането
sloboden dneven vesnik Vest
Рекламен
простор